Maxlead Team

Het Maxlead team bestaat uit gedreven online marketingprofessionals, slimme developers en doortastende data analysten met jarenlange ervaring bij nationale en internationale organisaties. Zij staan midden in uw (online) marketingteam en denken pro-actief mee op strategisch en operationeel niveau. Bekijk de profielen voor meer achtergrond informatie over de teamleden.

Naast branchespecialisten beschikt Maxlead ook over specialisten op specifieke vakgebieden. Klik op de links rechts op de pagina voor de samenstelling van de diverse teams.

Rob Steenbrink
RobRob

Rob Steenbrink - Algemeen Directeur

Rob heeft Maxlead in 2002 opgericht. Hij houdt zich naast het uitbouwen van de Maxlead organisatie bezig met account management van internationale klanten en software- en rapportage projecten. Rob en Ronald adviseren directies over hun online marketing strategie.

Ronald van Klooster
RonaldRonald

Ronald van Klooster - Commercieel Directeur

Ronald is sinds september 2006 mede-aandeelhouder van Maxlead. Hij is verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten in de Maxlead groep. Zijn specialisaties liggen op het vlak van leadgeneratie via online marketing, online strategie, CRM en organisatie advies.

Erik Jan Reijenga
Erik JanErik Jan

Erik Jan Reijenga - Operationeel Directeur

Erik Jan is Operationeel Directeur. Naast zijn rol in het management team houdt Erik Jan zich bezig met (internationaal) account en campagne management, pre-sales, HR management en de Maxlead website. Erik Jan is tevens docent bij de Beeckestijn Business School en het IDMK.

Arjan ter Huurne
ArjanArjan

Arjan ter Huurne - Director of Business Development & Innovation

ex-Googler Arjan is verantwoordelijk voor de strategie en sales binnen het Retail en Travel branche team. Als Director of Business Development & Innovation bemoeit Arjan zich met de strategische en technologische keuzes die Maxlead maakt in de dienstverlening voor haar klanten. 

Esther Vreugdenhil
EstherEsther

Esther Vreugdenhil - Marketingcommunicatie

Esther houdt zich bezig met marketingcommunicatie gerelateerde activiteiten. Zij organiseert beurzen, klantendagen en andere relatie- en personeelgerichte activiteiten. Daarnaast schrijft zij teksten voor diverse media.

Kristin Mellink
KristinKristin

Kristin Mellink - Industry Manager & Human Capital Coach

Als Human Capital coach houdt Kristin zich bezig met de persoonlijke ontwikkeling van de mensen binnen Maxlead. Daarnaast is zij Industry Manager in het Recruitment & Education brancheteam. Ze is gespecialiseerd in Integration CRM/ATS en Coaching online advertising. Kristin is Google Advertising Professional.

Robert Verburg
RobertRobert

Robert Verburg - Industry Manager Technology & B2B

Robert is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de campagnes, het accountmanagement en de campagne managers binnen het Technology en B2B brancheteam en voor het adverteren op Marktplaats en YouTube. 

Mike Orizand
MikeMike

Mike Orizand - Client Director

Mike is verantwoordelijk voor de campagnes, het accountmanagement en de Campagne Managers binnen het Finance & Public sector team. Daarnaast beheert hij ook zelf campagnes. Mike is Google Adwords Certified Professional.

Barbera Goosen Goosen
Barbera GoosenBarbera Goosen

Barbera Goosen - Office Manager

Bij Maxlead is Barbera steun en toeverlaat als het gaat om Office Management en de debiteuren- en crediteurenadministratie. Na haar Brugopleiding Reclame werkte Barbera als Traffic specialist bij diverse bedrijven, waaronder HWP & Grey, Data Gold en ARA/BDDP.

Andre Koot
AndreAndre

André Koot - Sr. Digital Analytics consultant

André is onderdeel van het Webanalytics team. Hij weet als geen ander kansen te signaleren in grote hoeveelheden data en daar voor zijn klanten concrete conversie optimalisatie adviezen uit te halen. Hiernaast is André SEA specialist en verantwoordelijk voor de strategie en uitvoering van o.a. Google Adwords campagnes. 

 

Olinda Luksen
OlindaOlinda

Olinda Luksen - Head of Owned (SEO)

 

Olinda houdt zich bezig met SEO trajecten in de breedste zin des woords: reviews op bestaande en nieuwe websites, begeleiding tijdens bouw nieuwe sites, migraties, mobiel vs. desktop, lokalisatie, trainingen schrijven voor zoekmachine optimalisatie, redigeren SEO pagina’s en verder alles wat maar langs komt.  

Mauriëlle Kuijper
MauriëlleMauriëlle

Mauriëlle Kuijper - Client Director & Marketing

Mauriëlle is client director voor de branches Retail, B2B, Technology, Public Sector, Finance. Ze is verantwoordelijk voor de werving van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande relaties. Zij adviseert klanten op het gebied van SEO, SEA en Analytics.

Hanny Hebels
HannyHanny

  Hanny Hebels - Client Director

Hanny is verantwoordelijk voor campagnes op het gebied van Recruitment, Education, Websales, Leadwerving voor B-to-B en Donateurwerving voor goede doelenorganisaties. Hanny is tevens Google Adwords Professional.

Peter Backer
PeterPeter

Peter Backer - Software Developer

Peter is actief bij de analyse en automatisering van campagnes. Hij werkt onder andere aan de rapportage- en analysesoftware en doet projecten op het gebied van analyse, optimalisatie en meetsystemen.

 

Zweitze de Vries
ZweitzeZweitze

Zweitze de Vries - Software Developer

Zweitze houdt zich bezig met het ontwikkelen van software voor campagnebeheer. Zijn specialiteiten liggen op het vlak van Databases, Microsoft SQL Server, diverse APIs zoals Google Adwords API en Google Analytics Data export API en Visual Studio.


 

Coen Hilgersom
CoenCoen

Coen Hilgersom - Software Developer

Coen richt zich op het ontwerp en de ontwikkeling van MaxLeadManager. Hij vertaalt wensen van klanten naar software processen. Coen ziet het als een uitdaging om producten te maken die gebruiksvriendelijk zijn, maar tegelijkertijd technisch doordacht, sterk en flexibel zijn.

 

Ailsa Leadbetter
AilsaAilsa

Ailsa Leadbetter - Client Director

Ailsa voert het projectmanagement van internationale en multi-disciplinaire online marketing projecten. Niet zo verwonderlijk, want Ailsa spreekt maar liefst 7 talen!  Daarnaast beheert ze als gecertificeerd Google Adwords professional zelf ook B2B en B2C Adwords campagnes. Het liefst internationale, dat spreekt voor zich. Ailsa maakt daarnaast deel uit van het Retail team.

Joost Viergever
JoostJoost

Joost Viergever - Client Director

Joost specializes in SEA, Internet Marketing Strategy and has knowledge of Google Adwords, Google Analytics, Microsoft Ad Center, Marin Bid Management Software. Joost is a Google Adwords Professional and member of the Philips team.

 

Marion Niekel
MarionMarion

Marion Niekel - Client Director

Marion adviseert haar klanten in de Retail & Travel branche over de optimalisatie van websites en houdt zich bezig met overige online marketing vraagstukken. Marion is Google Adwords Professional. Marion is zelf meer dan 20 jaar werkzaam geweest in de reiswereld.
 

Wouter de Jong
WouterWouter

Wouter de Jong - Online marketing consultant

Wouter is werkzaam in het Technology team en gespecialiseerd in conversieoptimalisatie, A/B & Multivariatie testen, online dialoog en het inrichten van landingspagina’s.

Bob Amian
BobBob

Bob Amian - Client Director

Bob is lid van het Retailteam met als specialisatie webshops. Hij houdt zich bezig met een aantal internationale accounts, waaronder Hunter Douglas, Hair, Body & Beauty en Van der Valk. Hiernaast is Bob verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van klanten. 

Camiele Wenniger
CamieleCamiele

Camiele Wenniger - Sr. Digital Analytics consultant

Na het gymnasium startte Camiele met Economie en Informatica & Economie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Vervolgens verdiepte hij zich in de kunst van het programmeren wat resulteerde in een specialisatie in Functioneel Beheer voor de online wereld.

René De Vries
RenéRené

René de Vries - Online marketing consultant

René is Campagne Manager in het Finance en Technology team. Hij is gespecialiseerd op het gebied van SEA, SEO en conversie optimalisatie. Zijn commerciële drive en analytisch denkvermogen maken van René de ideale sparringpartner.

Chantal Smink
ChantalChantal

Chantal Smink - Sr. SEO & CM consultant 

Chantal adviseert over het optimaliseren van websites met als doel een verbeterde zichtbaarheid in zoekmachines. Vanaf de bouw van een nieuwe website tot het optimaliseren van bestaande sites. Chantal heeft binnen de branches online gaming, retail en toerisme gewerkt als online marketeer met als specialisatie SEO.

Maarten Sommeijer
MaartenMaarten

Maarten Sommeijer - Client Director

Maarten is werkzaam in het Retail team en heeft ruime ervaring als online marketeer opgedaan bij iCentre en Hotel Specials. Bij Maxlead is Maarten verantwoordelijk voor een aantal grote ecommerce accounts waarvoor hij de ideale paid marketing mix verzorgd.

Rick Dronkers
RickRick

Rick Dronkers - Head of Analytics

Rick is een auto-didact en entrepeneur. Hij maakte op jonge leeftijd al websites en rolde als webmaster via advertentie en affiliate netwerken in de wereld van online marketing. Sinds 2009 helpt hij klanten met het realiseren van hun online doelstellingen. Bij Maxlead vertaalt Rick de web analytics van onze klanten naar toepasbare marketing adviezen.

Marc Thierrij
MarcMarc

Marc Thierrij - SEO consultant

Tijdens zijn opleiding Communicatie & Multimedia Design kwam Marc er bij de Link Building Specialist achter dat SEO helemaal zijn ding is. Een jaar na zijn studie is Marc overgestapt naar Tellus - een grote offertevergelijkingssite - waar hij SEO op de kaart heeft gezet. Marc is een auto-didact die zijn SEO-kennis en ervaring nu bij Maxlead toepast in het SEO team.

Ramon Gulikers
RamonRamon

Ramon Gulikers - SEO & CM consultant

Ramon is een self-made SEO specialist die na een carriere in de recruitment als content manager van Randstad de online wereld is ingerold. Bij Ticketsnederland en Privilege is Ramon verantwoordelijk geweest voor de online exploitatie van de websites. Bij Maxlead verdiept Ramon zich verder in uw website als SEO consultant.

Azadeh Fakhran
AzadehAzadeh

Azadeh Fahkran - Client Director

Azadeh (Aza) is een echte globetrotter. De geboren Duitse van  Iraanse afkomst was een van de drijvende krachten achter rankingCHECK een Duits internet-marketing bureau en partner van Maxlead. Na haar carrière in Duitsland, heeft Aza 2 jaar over de wereld gereisd. Nu staat Aza te poppelen om uw online business naar the next level te brengen.

Leonoor Christiaans
LeonoorLeonoor

Leonoor Christiaans - Client Director

Leonoor kent het online landschap als geen ander. Na een carrière bij Monsterboard en Google is Leonoor verantwoordelijk geweest voor de online marketing bij VNU Media en als SEA specialist bij Thomas Cook. Haar laatste rol vult zij nu graag in aan de bureauzijde voor de klanten van Maxlead.

Fabian Gumbs
FabianFabian

Fabian Gumbs - Online marketing consultant

Fabian is een SEA specialist en heeft ervaring opgedaan aan bureau- en klantzijde o.a. bij Vakantieveilingen.nl. Affiniteit met (online) marketing in de breedste zin van het woord. Conversieoptimalisatie en bedrijven helpen bij het bepalen van hun SEA strategie.

Jesper Cuvelier
JesperJesper

Jesper Cuvelier - Client Director

Jesper is werkzaam in het B2B van Maxlead. Na zijn studie heeft hij als online marketeer ervaring opgedaan bij TicketVeiling.nl. Daar kwam hij er al snel achter dat zoekmachinemarketing en usability hem zeer interesseren. Deze twee disciplines weet Jesper bij Maxlead te combineren.

Tomas Van Rijn
TomasTomas

Tomas van Rijn - Online marketing consultant

Tomas is bij Maxlead actief in het Finance en Technology team. Aan de VU in Amsterdam heeft hij zijn opleiding afgerond in de Health and Life Sciences. Hierbij is ook veel aandacht besteed aan de commercialisering van onderzoek. Deze opleiding maakt van Tomas dan ook een ideale schakel tussen Maxlead en Life Science klanten om effectieve SEA campagnes op te zetten.

Rob Van der Niet
RobRob

Rob van der Niet - Online marketing consultant / Digital Analytics consultant

Rob heeft tijdens zijn studie ervaring opgedaan met front-to-end metingen binnen de recruitmentbranche. Bij zijn vorige werkgever StepStone, waar hij verantwoordelijk was voor de online traffic, is Rob in contact gekomen met AdWords. Nu is hij SEA consultant bij Maxlead waar hij campagnes beheert voor retail en travel accounts.

Ashvien Jitan
AshvienAshvien

Ashvien Jitan - Online marketing consultant

Tijdens zijn opleiding Commerciele Economie raakte Ashvien geïnteresseerd in Online Advertising. Na zijn afstudeerscriptie bij Maxlead te hebben afgerond is Ashvien opgenomen in het retail- en travelteam waar hij nu werkt als jr. search advertising consultant. Hij houdt zich niet alleen met search bezig maar heeft ook een passie voor display.

Thomas Janmaat
ThomasThomas

Thomas Janmaat - Sales consultant

Thomas is een waardevolle kracht voor het salesteam van Maxlead, waarin hij o.a. onderzoek doet naar concurrentiestrategieën en marktanalyses uitvoert.

Suzan Huurnink
Suzan Suzan

Suzan Huurnink - Online marketing consultant

Suzan haar affiniteit met travel komt voort uit een Spaanstalige studie aan de Universiteit van Costa Rica, internationale werkervaring voor o.a. Vacansoleil en een opleiding Tourism Management & Consultancy. Het schrijven van haar scriptie voor de @Leisure Group heeft haar interesse gewekt voor de link tussen travel en online marketing. 

Dieuwerke Antoons
DieuwerkeDieuwerke

Dieuwerke Antoons - SEO & CM consultant

Dieuwerke heeft jarenlange ervaring in de online wereld als tweetalig eindredacteur (EN en NL) en content manager. Voor ze bij Maxlead kwam werkte ze als social media manager voor een Nederlands loyaliteitsprogramma. Voor een campagne op Facebook draait ze haar hand niet om, maar als SEO-consultant richt ze zich helemaal op het optimaliseren van uw website.

Sander Valkonet
Sander Sander

Sander Valkonet - Client Director

Na werkzaam te zijn geweest bij Groupe Pierre & Vacances Center Parcs is Sander nu actief in het Retail en Travel team.
Naast search advertising heeft Sander grote affiniteit met Display Advertising & Remarketing. Bij Maxlead werkt Sander aan uw SEA campagnes en leadgeneratie.
Peter Van Marwijk
Peter Peter

Peter van Marwijk - Sr. SEO Consultant

Peter heeft in zijn carrière als webbouwer honderden sites gebouwd. In uitdagende projecten als sneeuwhoogte.nl, deslegte.com en nti.nl kwam de SEO specialisatie als vanzelf bovendrijven. De liefde voor het bouwen is gebleven en Peter analyseert en adviseert binnen het SEO team dan ook vooral binnen de overlap tussen techniek en SEO.

Yvonne Verdonk-Olijerhoek
Yvonne Yvonne

Yvonne Verdonk-Olijerhoek - Front Office medewerker

Na een flitsende carriere als styliste en ontwerpster voor o.a. V&D is Yvonne - een echte Leidse - aan de slag gegaan in het onderwijs als juf in de onderbouw van de basisschool. Bij Maxlead runt ze de receptie en ondersteunt het office management. Haar organisatievermogen en sociale karakter komen hierbij goed van pas.

Glenn Snel
GlennGlenn

Glenn Snel - SEO consultant

Glenn is als marketeer afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft ervaring opgedaan als SEO specialist en Online Marketeer in de e-commerce wereld. Hierdoor is hij breed ontwikkeld en geïnteresseerd, maar wat hij het leukst vindt is SEO en ook conversie optimalisatie!

Lucien De Konink
Lucien Lucien

Lucien de Konink - IT support

Lucien heeft een achtergrond als solution architect, technisch consultant en industrieel ontwerper en beschikt over een flinke dosis ervaring met ICT-projecten. Als Microsoft specialist heeft Lucien veel ervaring binnen complexe IT infrastructuren. Bij Maxlead is Lucien verantwoordelijk voor alle ICT-support en ondersteunt bij Development projecten.

Nina Van der Hoeven
Nina Nina

Nina van der Hoeven - SEO consultant

Tijdens haar vierde studiejaar Commerciële Economie (Hogeschool Leiden) heeft Nina stage gelopen op het hoofdkantoor van ING in Amsterdam. Na haar studie heeft zij een jaar als Online Marketeer gewerkt bij een van de grootste vertaalbureaus van Nederland, met focus op SEO. Nina is erg leergierig en heeft verder interesse in CRO en Neuromarketing.

Maurice Kaan
MauriceMaurice

Maurice Kaan - Online marketing consultant

Maurice is een nuchtere Noord-Hollander die ervaring heeft opgedaan in online marketing bij het familiebedrijf van zijn ouders. Hij is gestart in de Maxlead Academy om zich verder te ontwikkelen als online marketeer. Maurice is afgestudeerd marketeer en door zijn ervaring in het bedrijfsleven is hij in staat mee te denken met de doelstellingen van onze klanten.

Eline Grooten
Eline Eline

Eline Grooten - Digital Analytics consultant

Eline is afgestudeerd als marketeer aan de VU in Amsterdam en heeft tijdens haar studie gewerkt bij Unilever en Blauw Research. In het Web Analytics team kan Eline haar analytische vaardigheden goed kwijt. Ze haalt veel energie uit het omzetten van Web Analytics data naar concrete marketing adviezen ter optimalisatie van websites.

Charlotte Bik
Charlotte Charlotte

Charlotte Bik - Online marketing consultant

Charlotte heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Hogeschool Leiden en heeft daarna haar Master Marketing gehaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Charlotte is onderdeel van het Retail & Travel team binnen Maxlead. Meedenken met klanten en nieuwe ontwikkelingen implementeren is iets waar ze veel energie van krijgt. 

Olav Teeuwen
Olav Olav

Olav Teeuwen - Online marketing consultant

Olav kwam tijdens zijn studie Communicatie in aanraking met marketing. Gedurende zijn afstudeeronderzoek bij de B2B afdeling van Coebergh Communicatie & PR, groeide zijn interesse voor marketing verder in de online tak. Bij Maxlead vertaalt Olav zijn interesse naar kennis en adviseert hij klanten in het ebusiness team.

Pim Kitzen
Pim Pim

Pim Kitzen - Sr. Digital Analytics consultant

Pim heeft een brede kennis op het gebied van data-driven online marketing. Bij alles dat hij doet, laat hij zich graag leiden door data: of het nou om marketing, sporten of eten gaat. Bij Maxlead zorgt hij er voor dat websites en campagnes van begin tot eind worden doorgemeten. Daarnaast helpt hij klanten om hun data inzichtelijk te maken met analyses en dashboards.

Vincent Velema
Vincent Vincent

Vincent Velema - Sr. SEO & CM consultant / Client Director

Vincent bouwde zijn eerste website in de tijd van Netscape en ratelende modems. Sindsdien verslingerd aan online marketing. Na jaren als freelance SEO en webbouwer, op zoek gegaan naar de grotere SEO projecten in finance travel & energie. Werkte ondermeer aan SEO & Content Marketing voor de ING, Eneco en Microsoft en bij Maxlead voor ABN AMRO, Batavus en TomTom.

Fotografie door: Stefan Mizee Fotografie

Deel deze pagina: