Referenties

 

"Vanuit het Rode Kruis werk ik nu al ruim 4 jaar naar volle tevredenheid met Maxlead op het gebied van zoekmachinemarkting (SEA en SEO) en Statistieken. Maxlead is niet het type bedrijf van ‘u vraagt wij draaien’, maar ze stellen eerst de juiste vragen voordat ze aan de gang gaan. De kracht van Maxlead is dat ze zich in de business van de klant verplaatsen en hier hun werkzaamheden op aanpassen. Ze gaan hierbij pragmatisch te werk.  Een prettige partij met gekwalificeerde medewerkers die weten waar ze over praten."

Jeroen Beelen, Het Nederlandse Rode Kruis

"Bij Maxlead ben je direct in gesprek met mensen die daadwerkelijk de business doen. Maxlead kun je zelfs in het weekend bereiken."

Mark Beekman, Graydon


"Als je echt een customer centric bedrijf wilt zijn, is Maxlead je partner in crime. Aan de hand van SEA kun je beter en meer efficient proposities ontwikkelen en uitwerken dan met ouderwets marktonderzoek. En je verkoopt meteen aan deze leads."

Sheila Struyck, The New Motion

"Samen met Maxlead optimaliseren we continue onze lopende campagnes. Dit stopt niet bij de klik vanuit Google maar gaat verder. Het zo optimaal mogelijk laten converteren van pagina's, het slim ondersteunen van kwalificatie van leads etc. Om dit te kunnen doen zoek je die online duizendpoot die ook nog eens pro-actief meedenkt, met slimme ideeën komt gestoeld op jarenlange ervaring, maar ook de feiten die uit de campagne komen. In Maxlead hebben wij die online duizendpoot gevonden."

Andre Kuijpers, Ricoh

"Er is geen sprake van een klant/leverancier relatie, maar er wordt echt samengewerkt. In de praktijk zijn de mensen van Maxlead als het ware collega’s op afstand die met dezelfde doelstellingen en beoogde targets werken als wij zelf."

Ronald Ruiter, Covebo

 

"Maxlead is onze vaste partner op het gebied van Search Engine Marketing. Wat ik bijzonder vind, is dat zij pro-actief zijn en blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Voorbeeld: omdat lokale zoekresultaten steeds belangrijker werden, kwamen zij al snel met het advies onze Google Places vermeldingen te optimaliseren. Al onze Sevice Centers zijn nu perfect vindbaar."

Freek Mol, CarGlass

 

"Bouwfonds werkt al heel wat jaren succesvol samen met Maxlead op het gebied van SEA, SEO en Analytics. Zij zorgen ervoor dat alle 200 nieuwbouwprojecten die we landelijk in de verkoop hebben dagelijks goed vindbaar zijn in Google. Maxlead is een no-nonsense club die actief meedenkt om onze doelen te behalen zowel gevraagd als ongevraagd. Dit waardeer ik zeer!”

 

Erik van der Wal, Bouwfonds Property Development

"Al meerdere jaren werken we met veel tevredenheid zeer nauw samen met Maxlead. Voor zowel Google Adwords en Google Analytics vormen zij voor mij vanuit HR een zeer goede en scherpe sparringpartner. Waar termen als Search Engine Optimalization en Advertising en contentoptimalisatie voor mij puur vage Marketing termen waren, zijn het nu bekende termen waar ik vanuit HR over kan meepraten. Mede door Maxlead veel nieuwe kennis opgedaan en erg blij met de up to date recruitment kennis die men ook heeft."

Natasja Freijer,  Securitas

 

"Doeltreffende, allround online presence en analytics partner die kritisch, proactief en outside-in meedenkt over de te realiseren business goals."

Jurgen ten Brummeler, Hogeschool Inholland

"In de vele jaren dat wij met Maxlead werken, hebben wij ondervonden dat het zeer vakbekwame teamplayers zijn waarmee wij onze resultaten op het gebied van zoekmachine marketing, het optimaliseren van de Adwords campagne en daarmee het binnenhalen van kwalitatieve leads aanzienlijk hebben kunnen verbeteren. Heldere communicatie en snelle reacties op vragen en ideeën hebben hieraan zeker bijgedragen!!"

Ruud de Hoop, Sortimo

 

"Maxlead is al jaren onze strategische partner op het gebied van zoekmachinemarketing. Dankzij hun deskundige begeleiding en advies hebben wij op het gebied van SEA, SEO, website-optimalisatie en Google Analytics grote stappen gezet en uitstekende resultaten behaald. Kenmerkend aan Maxlead zijn de korte communicatielijnen, hun positief-kritische benadering en de nimmer aflatende stroom aan nieuwe ideeën, conversieverhogende technieken en ontwikkelingen op online gebied."

Kevin den Das, Inholland Academy

 
 

Wij werken met veel plezier samen met Maxlead. Het begon met een realistische online marketing strategie,  conversieverbeteringen, content strategie en vervolgens zijn we  goed op weg geholpen met het opzetten van de campagnes en content strategie. Alles met een degelijke langetermijnvisie. Er wordt constructief en pragmatisch gewerkt met ervaren consulants die de basis snel op de rit hebben en vervolgens updaten met de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Absoluut een aanrader op het gebied van SEA en Content Strategie (SEO) voor de lange termijn!

Michiel Vos, Ranzijn

 
   
   

 

Deel deze pagina:

 

Stel uw vraag!

 
Heeft u een vraag over:

  • Zoekmachine marketing

  • Adverteren op Google

  • Vindbaarheid

  • Web analytics

  • Conversies verbeteren

  • Online leads genereren


Deze kunt u hier direct stellen. U krijgt altijd binnen één werkdag een reactie.

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht