Uw website relevant

Relevantie is een absoluut hot topic binnen SEO. Zoekmachines streven naar het constant verbeteren van hun zoekresultaten, zodat deze beter aansluiten bij de zoekopdracht van de gebruiker.  Hoe relevanter de resultaten, hoe meer tevreden de eindgebruiker.

Het is daarom enorm belangrijk dat uw website relevant is voor de diverse zoekopdrachten.  Relevantie bereikt u door zowel de juiste content te hebben, als een linkprofiel waaruit blijkt dat anderen u ook relevant vinden. 

Relevantie in content

Om op bepaalde zoekopdrachten relevant te kunnen zijn,  is het van belang dat u ook daadwerkelijk goede content over die onderwerpen aanbiedt op uw website. Onder content op de website vertaan we teksten, afbeeldingen en video. Maxlead brengt daarom in kaart welke content u al heeft en of er sprake is van een content gap

Content 'gap' dichten

In dat laatste geval zal de samenwerking zich ook richten op het uitbreiden van goede content. Maxlead kan u hierbij op elk onderdeel ondersteunen:

  • Het in kaart brengen van het content gap door het uitvoeren van een zoekgedrag onderzoek
  • Uw medewerkers opleiden tot vakkundige copywriters die de balans weten te vinden tussen de zoekvraag van de gebruiker en uw organisatie
  • Het meehelpen in de creatie van nieuwe content
  • Redigeren en/of eindredactie

Relevantie in linkprofiel

Een goed linkprofiel moet u verdienen. Dat wil zeggen dat uw website op een bepaalde manier bijzonder, interessant of opmerkelijk dient te zijn. Dit is de basis voor de links die andere websites naar uw site leggen.

Maxlead bekijkt samen met u op welke manier we uw website relevant kunnen maken zodat andere partijen in de markt graag naar u willen linken. Lees hier meer over in het onderdeel ‘Een goed linkprofiel verdienen’.

 

Deel deze pagina:

 

SEO vragen?

Stel ze direct aan Marieke Veenstra, SEO manager.

Kan ze de vraag binnen 10 min. beantwoorden, dan is het advies gratis.
Duurt het langer? Dan laat ze dit binnen 3 werkdagen weten.

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht