De technische basis op orde

Hoewel content en een goed linkprofiel steeds belangrijker zijn binnen SEO, mag ook het belang van een goede technische basis niet onderschat worden.
Immers wilt u wel dat zoekmachine spiders uw website indexeren zodat uw waardevolle contentpagina's daadwerkelijk gevonden worden.

 

Technisch SEO adviesdocument

Belangrijk dus om met een kritisch en technisch oog naar uw website te kijken. Tijdens de SEO Audit worden alle probleem- en verbeterpunten in kaart gebracht en besproken. Vervolgens worden alle technische verbeterpunten uitgewerkt in een technisch adviesdocument. Dit document kunt in principe één op één doorsturen naar uw webbouwer. U hoeft zich dus niet zelf te buigen over complexe technische zaken.

Plek op de roadmap

Afhankelijk van de situatie wordt een moment ingepland waarop dit rapport wordt opgeleverd en verbeteringen worden doorgevoerd. Indien er kritische problemen worden aangetroffen zal dit onderdeel in het vroegste traject op de roadmap komen.

Aanspreekpunt voor uw webbouwer

Maxlead kan de complete afstemming met uw webbouwer voor haar rekening nemen. Tijdens de implementatie kunnen adviezen worden ingewonnen en uiteraard wordt na oplevering door de webbouwer een check gedaan door één van onze SEO specialisten. Zo weet u zeker dat de basis op orde is.

Deel deze pagina:

 

SEO vragen?

Stel ze direct aan Marieke Veenstra, SEO manager.

Kan ze de vraag binnen 10 min. beantwoorden, dan is het advies gratis.
Duurt het langer? Dan laat ze dit binnen 3 werkdagen weten.

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht