Een goed linkprofiel verdienen

De Google Penguin Update heeft definitief een einde gemaakt aan het succes van gemanipuleerde linkprofielen. Niet langer is vindbaarheid gebaseerd op het totaal aantal links, maar ligt het accent op een natuurlijk en relevant linkprofiel.

 

Relevante links

Relevante links zijn afkomstig van websites die gerelateerd zijn aan uw business. Maar hoe verkrijgt u links vanaf goede en relevante websites? En wat zijn goede en relevante websites binnen uw vakgebied? Het vragen om links is een achterhaalde tactiek en zonder goede reden zal men niet gauw een goede link naar uw website opnemen. Maxlead gaat samen met u op zoek naar de mogelijkheden die uw website heeft om goede links vanaf andere websites te verdienen.

Huidige linkprofiel onder de loep

Maxlead kijkt natuurlijk ook samen met u naar het huidige linkprofiel. Hierbij wordt in kaart gebracht welke waardevolle links uw website reeds heeft en of het linkprofiel een natuurlijk karakter heeft. Ook bekijken we het linkprofiel van concurrenten: kunt u de strijd aangaan op zoekopdrachten waar veel concurrentie op zit? Wat kunt u leren van het linkprofiel van uw concurrenten?

Twijfels over uw linkprofiel?

Ook als u twijfels heeft over de staat van uw linkprofiel kunt u bij Maxlead terecht. Heeft u in het verleden links gekocht of een linkbuilder gevraagd om zoveel mogelijks links te vergaren? Zijn er in het verleden activiteiten ontplooid die zich hebben gericht op ‘keyword based authority building’? Dan kan het zijn dat uw website mogelijk een Google penalty kan verwachten. Maxlead onderzoekt uw linkprofiel en onderneemt indien nodig proactief stappen om te voorkomen dat uw site daadwerkelijk getroffen wordt door een penalty.

 

 

 

Deel deze pagina:

 

SEO vragen?

Stel ze direct aan Marieke Veenstra, SEO manager.

Kan ze de vraag binnen 10 min. beantwoorden, dan is het advies gratis.
Duurt het langer? Dan laat ze dit binnen 3 werkdagen weten.

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht