Zoekmachine optimalisatie (SEO): relevanter dan ooit

Wie iets zoekt op internet via een zoekmachine, kiest binnen enkele seconden uit één van de getoonde resultaten. Slechts weinigen kijken verder dan de eerste pagina. Belangrijk dus, om op de belangrijkste zoekopdrachten goed gevonden te worden in de organische zoekresultaten. Maar hoe wordt u vindbaar als het om SEO gaat?

Zoekmachines streven naar kwaliteit

Google doet meer dan 500 updates per jaar. Sommige zijn groot nieuws zoals Penguin en Panda of Hummingbird. Maar over de meeste wordt nooit gesproken. Maar een ding weten we wel zeker, zoekmachines streven naar kwaliteit en relevantie. Steeds betere resultaten bieden aan de eindgebruiker. Hoe sneller men vindt wat men zoekt, des te beter. Zorg dus dat uw website hierbij aansluit!

SEO: Duurzaamheid

SEO gaat om duurzaamheid: het ontwikkelingen van initiatieven die voor de lange termijn mee gaan. Snelle trucjes of shortcuts zijn daarom eindelijk echt passé. Een goede SEO strategie is een samenspel van techniek, site structuur, content en het linkprofiel.

Maxlead is voorstander van een totaalaanpak op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wij focussen niet op één onderdeel maar behandelen alle aspecten die erbij komen kijken.
Samen met u brengen we de basis van uw website op orde en gaan we op zoek naar manieren om uw website relevanter te maken voor uw doelgroep. Dit doen wij in overleg met u als opdrachtgever, maar ook met andere afdelingen of zelfs andere bedrijven zoals uw webbouwer of reclamebureau.

 

Zoekmachine optimalisatie: onze diensten

Maxlead heeft een totale aanpak ontwikkeld om de vindbaarheid van uw website te verbeteren:

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Marieke Veenstra of een van de SEO specialisten. Zij vertellen u graag wat ze voor u kunnen doen.

SEO artikelen 2015

 

Deel deze pagina:
SEO klanten

 

SEO vragen?

Stel ze direct aan Marieke Veenstra, SEO manager.

Kan ze de vraag binnen 10 min. beantwoorden, dan is het advies gratis.
Duurt het langer? Dan laat ze dit binnen 3 werkdagen weten.

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht