Quote of the page

Een SEA campagne op maat voor uw branche.

Samen met onze klanten hebben we een sterke expertise ontwikkeld voor online marketing in specifieke branches. Vanwege deze branchekennis, begrijpen wij waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om klanten, leads, patiënten, kandidaten, leden of donateurs, Maxlead is uw sparringspartner en spreekt de taal van uw klanten.

Altijd sturen op Return on Investment (ROI)

Het verhogen van de ROI op uw marketing investering staat bij Maxlead altijd voorop. De inzet van zoekmachine adverteren heeft als voornaamste doel het verhogen van kwalitatief verkeer naar uw website voor het werven van gekwalificeerde klanten en leads. De concurrentie, doelgroep, advertentiekosten en het zoekvolume verschillen sterk per branche. Een zoekmachine advertentiecampagne voor een online webshop of verzekeraar heeft hele andere aanpak dan een B2B leadgeneratie campagne. Maxlead denkt mee over het gehele bedrijfsproces en hanteert een multidisciplinaire aanpak voor verschillende branches van haar klanten.
 

Maxlead brancheteams

Maxlead werkt met branche en campagne managers die de specifieke aspecten uit uw markt kennen en zich kunnen verplaatsen in uw klanten. Zij zullen u niet alleen over SEA, maar ook Web Analytics, SEO en Social Media adviseren. Samen met uw marketing team stellen zij de ideale markting mix samen voor het behalen van de doelen in uw branche.

Onze branche managers vertellen u graag meer wat de mogelijkheden van zoekmachine adverteren in uw branche zijn.

                          
Arjan ter Huurne                   Robert Verburg                  Kristin Mellink                     Mike Orizand
Retail & Travel                       Technology & B2B                Recruitment & Education       Finance & Public Sector
 

 

Deel deze pagina:

 

SEA vragen?

Vragen over zoekmachine marketing voor uw branche? Stel ze rechtstreeks aan Erik Jan Reijenga (Operations Manager bij Maxlead).


U krijgt altijd binnen één werkdag een reactie.

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht