Quote of the page

De centrale aanpak van internationale SEA campagnes

 

Internationale zoekmachine campagnes: een centrale aanpak

Er is veel winst te behalen door internationale online marketing campagnes goed op elkaar af te stemmen. Met name zoekmachinemarketing leent zich erg goed voor een centrale aanpak. Wat u geleerd heeft in Denemarken inzetten in Duitsland, of usability verbeteringen in Nederland doorzetten naar de UK? 50% van de campagnes van Maxlead draait in het buitenland in meer dan 40 landen en talen.  

Expert in internationale campagnes

Met internationale klanten als Vacansoleil, Shurgard, Happy Socks en Beate Uhse kan Maxlead een expert genoemd worden in internationaal zoekmachinemarketing campagnes voeren. Maxlead beschikt over een eigen localisatie netwerk, ervaren localisatie coördinatoren en internationaal opererende projectmanagers.

Bent u klaar voor een goed gesprek over het centraliseren van uw online marketing en rapportages? Neem dan contact op met Rob Steenbrink, oprichter en directeur van Maxlead.

Checklist internationale B2B marketing

Om u te helpen bij de aanpak van uw internationale campagnes heeft Maxlead een handige checklist gemaakt waarin alle cruciale aspecten van online B2B marketing aan bod komen. Van strategie tot en met de feitelijke implementatie. Download de checklist hier

 

Deel deze pagina:

 

SEA vragen?

Heeft u vragen over internationale campagnes? Neem dan contact op met Rob Steenbrink (directeur Maxlead).U krijgt altijd binnen één werkdag een reactie.

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht