LinkedIn Advertising

LinkedIn is het grootste sociale netwerk van professioneel Nederland. Met 4 miljoen geregistreerde gebruikers wordt LinkedIn naar hartenlust gebruikt door werkzoekenden en werkgevers. Verder is LinkedIn bij uitstek geschikt voor het onderhouden van zakelijke contacten en het vinden van nieuwe klanten. Benieuwd hoe u hier als adverteerder op in kan spelen? Vraag het onze LinkedIn experts!

Wat zijn LinkedIn Ads?

LinkedIn ads worden ingezet via de LinkedIn Campaign Manager. Hiermee kunnen we direct advertenties inkopen zonder minimaal vereiste budgetbesteding. Maak gebruik van advertenties in de rechter kolom of de sponsored updates om in de organische newsfeed vertoond te worden binnen de gewenste doelgroep.
 
 
 

LinkedIn Sponsored Updates

Zorg dat de business updates gezien worden door een groter publiek dan alleen de eigen LinkedIn volgers. Richt de updates op de juiste mensen om naamsbekendheid te vergroten, de kwaliteit van de leads te verhogen en relaties op te bouwen of nieuw personeel te vinden. Sponsored Updates verschijnen in feeds op verschillende apparaten. Hierdoor hebt u meer mogelijkheden om de mensen die er toe doen te bereiken.
 
 

 

 

 

LinkedIn Ads

LinkedIn Ads tonen advertenties aan de juiste doelgroep aan de rechterkant van de pagina met een kleine afbeelding (50x 50).
 
 

 

 

 

 

 

 

LinkedInTargeting:

LinkedIn biedt de mogelijkheid tot heel gericht adverteren en dus precies de juiste personen bereiken. De opties voor targeting zijn:
  • Locatie
  • bedrijven (op naam of categorie)
  • functietitels
  • gevolgde opleiding (op naam)
  • vaardigheden
  • groepen
  • geslacht
  • leeftijd
           

Waarom vandaag nog beginnen met LinkedIn advertising?

Zit de doelgroep voornamelijk in de zakelijke markt, Business to business dan is LinkedIn een zeer doeltreffende manier om deze te bereiken. Maar ook voor het werven van  geschikte kandidaten is LinkedIn hét kanaal om de doelgroep te bereiken. Meer weten over adverteren op LinkedIn? Neem contact op met het social media team.
 
Meer lezen?
Deel deze pagina:

 

Social media vragen?

Stel ze direct aan Pauline Quéré, manager Social Media.  

Kan ze de vraag binnen 10 min. beantwoorden, dan is het advies gratis.
Duurt het langer? Dan laat ze dit binnen 3 werkdagen weten.

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht