MaxleadManager

Maxlead heeft jarenlange kennis en ervaring in het online werven van leads en klanten. Deze expertise is gebruikt voor de ontwikkeling van onze software-oplossing: MaxleadManager. Deze helpt u bij het bepalen in welke online kanalen u moet investeren om de beste leads tegen de laagste kosten te vinden.

 

MaxleadManager geeft u totale transparantie over de prestaties van uw online leadgeneratie en beantwoord de volgende vragen:

 • Hoeveel leads heb ik nodig om 1 klant te scoren?
 • Kan ik mijn leads niet beter kopen?
 • Welk kanaal levert de meeste klanten op?
 • Welk kanaal heeft de beste klantwaarde?
 • Hoe effectief worden mijn leads opgevolgd door sales?
 • Hoe snel converteren mijn leads naar een klant?


MaxleadManager Reporting geeft in overzichtelijke dashboards weer wat de prestaties zijn van de verschillende kanalen, met informatie over impressies, kliks, responstijden, kostprijs per lead, conversiepercentages naar klant per kanaal, klantwaarde, e.d.  Ook op de zogenaamde last cookie discussie geeft MaxLeadManager reporting antwoord. U krijgt tevens inzicht in de afhandeling van leads door uw salesafdeling en in prestaties per medewerker.

Meer weten wat Maxlead en MaxleadManager voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Rob Steenbrink.

            

  MaxleadManager

  MaxleadManager (MLM)helpt uw bedrijf bij de realisatie van commerciële doelen in online marketing. Het is inzetbaar voor zowel B-to-B als voor B-to-C markten. MaxleadManager is een ‘software as a service’ (SAAS) oplossing voor de kwalificatie en opvolging van leads waarmee u het rendement van uw marketingbudget aanzienlijk kunt vergroten.

  Het programma is ontwikkeld door en voor klanten van Maxlead met medewerking van o.a. Graydon, TomTom, Hunter Douglas, DRU, Schipper Kozijnen, Ploeg Kozijnen, Ruiter Dakkapellen, Binck/Alex Bank, Exact Software, CanalDigital, IPD Opleidingen, Manpower, Covebo Uitzendorganisatie, Bibliotheek.nl, Carrier, Ricoh, Basneon, Luxaflex.

   

  Deel deze pagina:

   

  Heeft u vragen?

  Heeft u een specifieke vraag over MaxleadManager? Neem dan contact op met Rob Steenbrink (directeur Maxlead).


  U krijgt altijd binnen één werkdag een reactie.

  Email

  Voor- en Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer (optioneel)

  Uw bericht