Maxlead Online Dashboard 

Online marketing is een wereld van nú en 24/7 aanwezigheid. Toch werken veel bedrijven nog op basis van een wekelijkse Excel-rapportage. Hiermee loopt u achter de feiten aan. De Excel-rapportage is al achterhaald op het moment dat ze wordt besproken. De oplossing is een online dashboard dat automatisch de laatste cijfers ophaalt uit verschillende systemen. 

Meerdere databronnen in één overzicht

Maxlead is officieel partner van klipfolio. Een online dashboard oplossing die u de mogelijkheid biedt om op elk moment toegang te hebben tot de laatste cijfers. In Klipfolio combineren wij data uit o.a. Google Analytics, Adwords, Facebook, Twitter, LinkedIn en daarnaast nog vele andere bronnen en systemen. De kracht van Klipfolio is het combineren van verschillende databronnen in een visueel aantrekkelijk overzicht. Door het toevoegen van uw eigen targets, benchmarks, visuals en logo wordt het uw dashboard.  

Toegankelijk voor alle stakeholders

Het online dashboard werkt op desktop, mobiele telefoon en tablet. Het is eenvoudig om nieuwe gebruikers toe te voegen. Per gebruiker wordt bepaald tot welke informatie deze toegang mag hebben. Zo ziet iedere gebruiker alleen de voor haar/hem relevantie informatie. 

Investering

Maxlead kan u al een basic online dashboard leveren voor een éénmalige investering van €2.500. De maandelijkse licentie- en supportfee is afhankelijk van het aantal gebruikers. Uitgaande van twee gebruikers biedt Maxlead de licentie en support aan vanaf €250 per maand.

 

Deel deze pagina:

Meer weten?

Wilt u een online dashboard op maat voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of bel 071-5425306 en vraag naar Rick Dronkers.

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht