Internationale Search Marketing campagnes

 

 

 

 

Ervaring met internationele campagnes

Er is veel winst te behalen door internationale online marketing campagnes goed op elkaar af te stemmen. Met name zoekmachinemarketing leent zich erg goed voor een centrale aanpak. Wat u geleerd heeft in Denemarken inzetten in Duitsland, of usability verbeteringen in Nederland doorzetten naar de UK? 70% van de campagnes van Maxlead draait in het buitenland in meer dan 40 landen en talen. Met internationale klanten als Philips, Shurgard, Bikkembergs, CenterParcs en PABO/Beate Uhse kan Maxlead een expert genoemd worden in internationaal zoekmachinemarketing campagnes voeren. Maxlead beschikt over een eigen localisatie netwerk, ervaren localisatie coördinatoren en internationaal opererende projectmanagers.

Inbound marketingstrategie als de toekomst

Wilt u weten hoe u als internationaal marketingmanager om kunt gaan met de snelle verschuivingen in online marketing en sales? Ons antwoord daarop is: inbound marketing.
Dit biedt B2B bedrijven de beste kans om in contact te komen met serieuze prospects. Wilt u weten hoe u inbound marketing kunt inzetten? Lees dan ons 5 stappenplan voor een succesvolle inbound marketingstrategie.

Bent u klaar voor een goed gesprek over het centraliseren van uw online marketing en rapportages? Neem dan contact op met Rob Steenbrink, oprichter en directeur van Maxlead. 

Gratis Download: Checklist internationale B2B marketing

Om u te helpen bij de aanpak van uw internationale campagnes heeft Maxlead een handige checklist gemaakt waarin alle cruciale aspecten van online B2B marketing aan bod komen. Van strategie tot en met de feitelijke implementatie. 

Download de checklist hier. 

Gratis Download: Whitepaper 'De toekomst van internationale online B2B marketing'

Is de internationale business-to-business markt uw speelveld? Dan heeft uw bedrijf in de afgelopen 5 jaar waarschijnlijk een radicale ommekeer meegemaakt. Speciaal voor u hebben we een interessant whitepaper opgesteld waarin we verder ingaan op 4 belangrijke trends binnen online B2B marketing. Ook geven we u tips hoe u als marketing manager weer grip kunt krijgen op uw leads door middel van inbouw marketing.

Download het whitepaper.

 

Deel deze pagina:
Internationaal

 

Vragen over internationale campagnes?

Stel deze dan rechtstreeks aan Rob Steenbrink (directeur Maxlead).U krijgt altijd binnen één werkdag een reactie.

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht