Automatisering van Zoekmachine marketing campagnes

  • Wilt u uw online campagnes aan uw IT back-end koppelen?       
  • Zoekt u rapportages op maat die de inzichten uit zoekmachinemarketing en uw IT systemen combineren?       
  • Heeft u grote internationale campagnes die op basis van aanbod en voorraad gestuurd moeten worden?

 

Van bezoeker tot klant

Online marketing en met name zoekmachinemarketing leveren veel inzichten over het online gedrag van uw potentiële klanten. Dit levert een flinke hoeveelheid data op. Om van al deze data ook nuttige informatie te maken waar u echt op kunt sturen, is slimme automatisering vereist. Maxlead maakt het proces van sitebezoek tot klant inzichtelijk en koppelt zoekmachinemarketing campagnes aan bijvoorbeeld uw CRM systeem. We hebben met dergelijke projecten al tweemaal de Zoekmachinemarketing Award gewonnen.


MaxleadManager

Maxlead gebruikt haar software achtergrond om de data uit verschillende bronnen te koppelen en te presenteren in heldere rapportages op maat. MaxleadManager is een voorbeeld van een leadkwalificatiesysteem dat gekoppeld is aan online campagnes. Maxlead koppelt ook met uw inhouse CRM, ERP en andere backoffice systemen. Met een goed inzicht in de “reis” van sitebezoek naar klant kunt u het proces optimaliseren en zowel uw klanten beter van dienst zijn als betere marges maken.

Bent u klaar voor een goed gesprek over het automatiseren van uw online marketing en rapportages? Neem dan contact op met Rob Steenbrink, oprichter en directeur van Maxlead.


 

Maxlead automatiseert campagnes bij:
Deel deze pagina:

 

Uw campagnes automatiseren?

Neem dan contact op met Rob Steenbrink (directeur Maxlead).U krijgt altijd binnen één werkdag een reactie.

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht