Sara wil haar energierekening ver-   lagen. Maxlead brengt u in contact

 

Hoeveel nieuwe klanten wilt ú dit jaar?

Steeds meer bedrijven binnen de Technologische en Industriële sector willen hun klanten online bereiken met specifieke producten, diensten en toepassingen. Juist voor deze klanten die op zoek zijn naar software, IT of industriële oplossingen zijn zoekmachines bij uitstek geschikt om vraag en aanbod te matchen.

Maxlead zet al jarenlang succesvol zoekmachinemarketing in om leads en klanten te werven in de technologische en industriële sector.


Veel gestelde vragen over online leadgeneratie in de Technology branche zijn:

  • Hoe kom ik aan waardevolle leads?
  • Via welk online kanaal komen leads binnen?
  • Hoe onderscheid ik me van mijn concurrenten?


Kennis van de Technology branche

Het Maxlead team bestaat uit marketing professionals met ervaring uit uw sector. Hierdoor begrijpen wij uw producten, uw markt en uw uitdagingen. Onze kennis om leads te genereren binnen uw branche levert u direct een concurrentievoordeel op! 


Samenwerken met Maxlead

Intensieve samenwerking is dé basis voor succes. Wij komen geregeld langs bij onze klanten, staan midden in uw marketingteam en denken pro-actief mee op strategisch en operationeel niveau. U profiteert van onze nationale als internationale ervaring bij organisaties in de telecom, energie, software en industriële sector. Door deze ervaring begrijpen we waar de behoeftes van uw doelgroep liggen en hoe we hen het beste kunnen aanspreken.

Ons team heeft veel ervaring met online leadgeneratie. Onze software oplossing MaxleadManager biedt inzicht in de herkomst van uw leads en het traject van opvolging. U kunt de resultaten realtime en online volgen.

 

Optimalisatie van campagne én website

Maxlead stuurt uw campagnes altijd op resultaat. Ons doel is het genereren van de juiste bezoekers naar uw website die daadwerkelijk reageren op uw aanbod. Jarenlange ervaring bij vele organisaties heeft ons geleerd hoe we een maximaal aantal leads kunnen werven van de gewenste kwaliteit. Daar hoort bij dat we continu nieuwe ideëen testen, doormeten en – bij succes- implementeren.

We adviseren u ook over uw website. Vaak leiden kleine verbeteringen in de content, navigatie, layout of het inzetten van aparte landingpagina’s tot aanzienlijke verhoging van het aantal (waardevolle) leads. En dat betekent: meer klanten.

Meer weten over onze manier van werken? Neem contact op met Robert Verburg via het contactformulier. 
 

Downloads Technology branche

Deel deze pagina:
Onze klanten:

Contact

Wilt u meer weten over leads werven via Google?


Neem dan rechtstreeks contact op met Robert Verburg, Branche Manager Technology & B2B bij Maxlead: 06-27065400

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht