Sed scelerisque odio sit amet justo molestie sodales.

 

Wilt u meer potentiële patiënten informeren over de mogelijkheden van  uw zorginstelling?

Zorginstellingen zetten steeds vaker zoekmachinemarketing in om hun doelgroepen te benaderen. Of het nu gaat om het informeren van potentiële patiënten over de mogelijkheden van uw organisatie of om het daadwerkelijk in contact komen met de diverse doelgroepen.

Online marketing en zoekmachine marketing in de zorg

Maxlead heeft ruime ervaring binnen Zorginstellingen. Dat betekent dat wij weten wat uw doelgroep bezig houdt en hoe u hen het beste kunt aanspreken met uw online boodschap. Wat uw doelstelling ook is, uiteindelijk gaat het om een efficiënte aanpak met een duidelijk rendement.

Veel gestelde vragen bij het online patiënten genereren:

  • Hoe kom ik aan patiënten?
  • Via welk online kanaal komen de patiënten binnen?
  • Wat kosten de leads?
  • Hoe krijg ik meer kwaliteit leads
  • In welk online kanaal moet ik meer investeren?


Het Maxlead team heeft veel ervaring in het genereren van waardevolle leads. Onze software oplossing MaxleadManager biedt, middels een online Dashboard, inzicht in ondermeer de herkomst van uw leads en het traject van opvolging. U kunt realtime de resultaten volgen. Wilt u meer weten over leadgeneratie? Download hier de brochure.

 

Campagne management en optimalisatie

Maxlead stuurt daarnaast sterk op conversies. Ons doel is te zorgen dat de juiste bezoekers naar uw website komen en, indien gewenst, reageren. Jarenlange ervaring met honderden campagnes heeft ons geleerd hoe we campagnes kunnen managen naar een optimum. Daar hoort bij dat we continu nieuwe ideëen uittesten, doormeten en – bij succes- implementeren. We adviseren u ook over uw website. Vaak leiden enkele verbeteringen in content, navigatie, buttons, presentatie, landingpagina’s, interactie, e.d. tot aanzienlijke verhoging van het succespercentage. En dat betekent: meer patiënten.

Meer weten over onze manier van werken? Bel Mike Orizand op 06 – 54 220 564

Deel deze pagina:

Contact

Wilt u meer weten over leads werven via Google?


Neem dan rechtstreeks contact op met Mike Orizand, Branche Manager Finance & Public Sector bij Maxlead: 06-54220564

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht