Sed scelerisque odio sit amet justo molestie sodales.

 

Burgerinformatie door Rijksoverheid: Komt uw boodschap bij de juiste doelgroep aan?

Rijksoverheden en Zelfstandige bestuursorganen zetten steeds vaker zoekmachinemarketing campagnes in om hun doelgroepen te bereiken en te informeren. Het is echter niet altijd even makkelijk om uw doelgroep te vinden en met u boodschap de juiste snaar te raken.

Online marketing en zoekmachine marketing bij de Rijksoverheid

Maxlead heeft ruime ervaring in de Public Sector. Uw doelgroep is bekend bij ons en wij kunnen u ondersteunen in het formuleren en uitdragen van de juiste online boodschap. Wat uw doelstelling ook is, uiteindelijk gaat het om een efficiënte aanpak met een duidelijk rendement.


Campagne management en optimalisatie

Maxlead stuurt daarnaast sterk op conversies. Ons doel is te zorgen dat de juiste bezoekers naar uw website komen en, indien gewenst, reageren. Jarenlange ervaring met honderden campagnes heeft ons geleerd hoe we campagnes kunnen managen naar een optimum. Daar hoort bij dat we continu nieuwe ideëen uittesten, doormeten en – bij succes- implementeren. We adviseren u ook over uw website. Vaak leiden enkele verbeteringen in content, navigatie, buttons, presentatie, landingpagina’s, interactie, e.d. tot aanzienlijke verhoging van het succespercentage.


Meer weten over onze manier van werken? Bel Mike Orizand op 06 – 54 220 564

Deel deze pagina:

Contact

Wilt u meer weten over leads werven via Google? 


Neem dan rechtstreeks contact op met Mike Orizand, Branche Manager Finance & Public Sector bij Maxlead: 06-54220564

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht