Wij zoeken een online  boekhoud-pakket. Maxlead brengt u in contact

 

Hoeveel nieuwe business wilt ú dit jaar?

Steeds meer bedrijven met een business-to-business model willen hun klanten online bereiken. Juist voor deze klanten die op zoek zijn naar informatie over een specifieke dienstverlening zijn zoekmachines bij uitstek geschikt om vraag en aanbod te matchen.

Lead- en klantwerving voor B2B-organisaties is een vak apart. Ons team is opgebouwd uit ervaren mensen vanuit de B2B-sector. Hierdoor begrijpen wij uw markt en uw uitdagingen. Onze kennis om leads te genereren binnen uw branche levert u direct een concurrentievoordeel op!

 

Veel gestelde vragen over business-to-business leadgeneratie zijn:

  • Hoe kom ik aan waardevolle leads?
  • Via welk online kanaal komen leads binnen?
  • Hoe onderscheid ik me van mijn concurrenten?

 

Ervaring met B2B leadgeneratie

Het Maxlead team bestaat uit marketing professionals met ervaring in de B2B sector. Hierdoor begrijpen wij uw producten, uw markt en uw uitdagingen. Onze kennis om leads te genereren binnen uw branche levert u direct een concurrentievoordeel op! 

 

Samenwerken met Maxlead

Intensieve samenwerking is dé basis voor succes. Wij komen geregeld langs bij onze klanten, staan midden in uw marketingteam en denken pro-actief mee op strategisch en operationeel niveau. U profiteert van onze jarenlange ervaring met B2B salesmodellen bij nationale en internati. Door deze ervaring begrijpen we waar de behoeftes van uw doelgroep liggen en hoe we hen het beste kunnen aanspreken.

Ons team heeft veel ervaring met online leadgeneratie. Onze software oplossing MaxleadManager biedt inzicht in de herkomst van uw leads en het traject van opvolging. U kunt de resultaten realtime en online volgen.

 

Optimalisatie van B2B campagnes én website

Maxlead stuurt uw campagnes altijd op resultaat. Ons doel is het genereren van de juiste bezoekers naar uw website die daadwerkelijk reageren op uw aanbod. Jarenlange ervaring bij vele organisaties heeft ons geleerd hoe we een maximaal aantal leads kunnen werven van de gewenste kwaliteit. Daar hoort bij dat we continu nieuwe ideëen testen, doormeten en – bij succes- implementeren.

We adviseren u ook over uw website. Vaak leiden kleine verbeteringen in de content, navigatie, layout of het inzetten van aparte landingpagina’s tot aanzienlijke verhoging van het aantal (waardevolle) leads. En dat betekent: meer klanten.

Meer weten over onze manier van werken? Neem contact op met Robert Verburg via het contactformulier.

 

Artikelen B2B branche:

Deel deze pagina:
B2B klanten:

Contact

Wilt u meer weten over leads werven via Google?


Neem dan rechtstreeks contact op met Robert Verburg, Branche Manager Technology & B2B bij Maxlead: 06-27065400

Email

Voor- en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht