We zien dat de traditionele salesorganisatie de greep op deze markt aan het verliezen is. Bovendien is er een nieuwe generatie buyers gekomen met een sterke online focus, die anders in de ‘wedstrijd’ staan. 

Ondernemingen die niet tijdig een adequate online marketingstrategie ontwikkelen, gaan het verliezen van slimme start-ups en concurrenten die wel tijdig het roer omgooien. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Gratis downloaden: Sterk en inhoudelijk whitepaper

Dit 20-pagina tellend whitepaper legt uit hoe internationale marketing managers de regie kunnen terugnemen over het klantcontact in de totale buyer journey. Bedrijven die hierin succesvol zijn, werken volgens een nieuwe marketingstrategie: Inbound Marketing.
 

Inbound Marketing maakt marketing weer snel en spannend

Inbound marketing is een sterke pull marketingstrategie.
Het doel is potentiële klanten al vroeg in hun journey te binden aan uw merk/product. Daar komt veel bij kijken. Buyer personas definiëren, een content marketingstrategie ontwikkelen, het marketing automation traject inrichten, continu online leads genereren en marketingdata verzamelen en analyseren. Maar eerst: het opzetten van een nieuwe marketing- & salesorganisatie met een sterke online focus.
 

 
Realiseer u dat data-analyse en interpretatie de drivers zijn die uw business laten groeien. Data-driven marketing is de toekomst, ook in B2B! 
 
 

 

Over Rob Steenbrink

Rob Steenbrink

Rob Steenbrink heeft Maxlead in 2002 opgericht. Naast zijn werk als Algemeen Directeur houdt Rob zich ook bezig met het account management internationale klanten. Tevens is hij nauw betrokken bij software- en rapportage projecten.
Samen met mede-oprichter Ronald van Klooster adviseert hij directies op strategisch niveau over online marketing.

Vóór zijn tijd bij Maxlead was Rob CEO van Cyco Software. Hij heeft venture capital opgehaald, nieuwe technologieen laten ontwikkelen en de internationale organisatie verder uitgebouwd. Rob is docent bij het IDMK en spreekt regelmatig op congressen.

Meer over Rob Steenbrink >>