Pubcon toen en nu

Pubcon is 1 van de vele SEM congressen dat al heel wat jaartjes meegaat. De eerste 'Pubcon conferentie' was in 2000, in een Londense pub (Cittie of Yorke) waar SEO-pioniers op informele basis bijeenkwamen. Onder het genot van goudgele versnaperingen werd flink over het fenomeen zoekmachine optimalisatie gediscussieerd.
De pub heeft ondertussen plaatsgemaakt voor het 'humongous Las Vegas Convention Center', en het Engelse bier is een Budweiser of Corona geworden. Naast alles wat SEO raakt is nu ook ruimte voor andere takken van de online marketing sport. De one-liner onder het logo geeft dat wel aan: 'Internet Marketing Conference and Trade Shows'. Het barst redelijk uit zijn voegen zogezegd.

De opening op maandagavond voor degenen die al zijn ingecheckt in Las Vegas gaat onder het genot van een hapje en het biertje, waar alles ooit mee begon 16 jaar geleden.

Volg ons Pubcon blog

De dames zullen zich voornamelijk beperken tot een diversiteit aan SEO-onderwerpen en hopelijk good vibes van de keynote speakers. Houd het Maxlead-blog de komende dagen in de gaten voor de laatste updates en hopelijk veel nieuwtjes en aardigheden.

Verslag dag 1